Rólunk


think
·
create
·
inspire

Az Ön SIKERÉN dolgozunk! Vállalkozásunk öt alappilléren nyugszik:

Grafikai munkák
Céges akciók és rendezvények fotózása
Műszaki rajzok készítése, digitalizálása
Facebook marketing
IT outsourcing

    Mindent megteszünk, hogy professzionális támogatást nyújtva segítsük Önt és vállalkozását. Imádjuk életre kelteni az új ötleteket, elképzeléseket. Tekintse meg referenciáinkat vagy olvasse el, hogy vélekednek rólunk partnereink. Készen állunk Önt támogatva belevágni bármilyen magas cél elérésébe!

    Minden megbízást tejesen egyedien a partner szükségleteire szabva kezelünk.

Szolgáltatások

Grafikai munkák

Vállakozása, projektjei számára egyedi megjelenést biztosítunk.

« Tovább... »

Céges akciók és rendezvények fotózása

Fényképek, melyekről egyszerűen árad az esemény hangulata.

« Tovább... »

Műszaki rajzok készítése

Gyártható műszaki rajzokká alakítjuk elképzelését.

« Tovább... »

Facebook marketing

Van már céges oldalad, de nem tudod melyik funkció mire is szolgál?

« Tovább... »

IT Outsourcing

Teljeskürű gonsokodás a számítógépekről.

« Tovább... »

Rólunk mondták

Grafikai munkák

Elsősorban grafikai munkákkal foglalkozunk. Többek között katalógusok, céges nyomtatványok, etikettek stb. grafikáinak megálmodásával, létrehozásával. Ezzel egyidejűleg, segítünk cégének komplett arculátát is megtervezni, akár egy teljes identitással is felruházhatjuk. Egyesítünk minden céges nyomtatott és nem nyomtatott grafikát, hogy vállalkozása egyöntetűen legyen képviselve és jelenhessen minden reklámfelületen.

Kapcsolat

Céges akciók és rendezvények fotózása

Csak a megfelelő pillanatot megörökítő fényképek lehetnek egy sikeres PR cikk ill. bármely szociális hálón közzétett poszt kíésrő elemei, amelyek egyidejűleg magukban hordozzák a történést és az esemény hangulatát is. Egyedi dokumentarista - riport stílusban örökítem meg a rendezvényeket.

Kapcsolat

Műszaki rajzok készítése

Műszaki rajzra van szüksége? Van egy elképzelése amit szeretne legyártatni? Akár skiccek alapján is megtervezzük, átrajzoluk, gyártható formába öntjük elképzelését.

Kapcsolat

Facebook marketing

Szeretne a vállalkozásának facebook oldalt? Van már ilyen oldala, de nem tudja melyik funkció mire is szolgál? Ha így van, akkor ezt a szolgáltatást önnek találták ki! 90 percen keresztül, csak az ön facebook oldalával fogok foglalkozni. Önnel együtt közösen állítjuk be céges oldalát a legnépszerűbb szociális hálón. Megmutatom és érthető formában elmagyarázom a hirdetési eszközöket és akár az első hirdetést is létrehozhatjuk közösen. Megtanítom, hogy lehet az eredményeket mérni, hogy a reklámba invesztált összeg ne csak ablakon kidobott pénz legyen.

Kapcsolat

IT outsourcing

Teljeskürű gonsokodás a számítógépes szoftverekről és hardwerről. Kimondottan kis- és közepes vállalkozásokra specializálódtunk. Mottónk: A problémákat megelőzni a célunk!

Kapcsolat

Kérdése van?

Hívjon minket

+421 905 290 569

Levelezési cím

Orechová cesta 47/37
930 21, Jahodná

Írjon nekünk üzenetet

info @ aktualart .sk